Κόλαφος για τις υπηρεσίας ασφαλείας η ανεμπόδιστη άφιξη λαθρομεταναστών από τη Σμύρνη έως τα Μεσόγεια Αττικής

Με αφορμή ην άφιξη 44 λαθρομεταναστών από τη Σμύρνη στα Μεσόγεια, το Γραφείο Τύπου της Δημοκρατικής Αναγέννησης εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Έκπληξη και τεράστια ανησυχία προκαλεί η νέα παταγώδης αποτυχία των υπηρεσιών ασφαλείας της πατρίδας μας να εντοπίσουν εγκαίρως πλοιάριο που μετέφερε 44 λαθρομετανάστες από τη Σμύρνη στα Μεσόγεια Αττικής.

Μετά το πρωτοφανές φιάσκο με την οπαδική καταδρομή των Κροατών χούλιγκαν που οδήγησε στη δολοφονία του άτυχου φιλάθλου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, το νέο επεισόδιο με την ανεμπόδιστη άφιξη 44 λαθρομεταναστών στη Χαμολιά Αττικής το πρωί της Δευτέρας αποτελεί κόλαφο για την πολιτική ασφαλείας της κυβέρνησης.

Σε μια περίοδο μάλιστα όπου η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού λόγω των γεγονότων στη Γάζα που έχει ενεργοποιήσει τις δυνάμεις ασφαλείας όλων των κρατών της Ευρώπης και όχι μόνο. Όπου αναμένεται ούτως ή άλλως έξαρση του μεταναστευτικού φαινομένου, το οποίο η κυβέρνηση Μητσοτάκη διαφημίζει ότι έχει ελέγξει.

Έρχεται λοιπόν αυτό το γεγονός να καταδείξει το διάτρητο των συνόρων και να μας προκαλέσει τεράστια ανησυχία για το επίπεδο ετοιμότητας όλων των υπηρεσιών ασφαλείας που εμπλέκονται στην αντιμετώπιση του μεταναστευτικού φαινομένου.

Είναι περιττό να σχολιάσουμε τις επιπτώσεις για την πατρίδα μας σε περίπτωση που δεν μιλούσαμε για απλούς ανθρώπους που αναζητούν ένα καλύτερο αύριο αλλά για κακοποιά στοιχεία που θα μπορούσαν να εμπλέξουν τη χώρα στον κύκλο τυφλής βίας που παρακολουθούμε στη Μέση Ανατολή».

Αφήστε ένα Σχόλιο

Scroll to Top