Ανάχωμα σε επιλογές, που ζημιώνουν την χώρα

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Βριλησσίων εκδήλωση του Πολιτικού Ομίλου για την Δημοκρατία και την Πατρίδα με θέμα τον ρόλο της Πολιτικής και των Πολιτών στην τρέχουσα συγκυρία.

Από την Δημοκρατική Αναγέννηση τοποθετήθηκε ο Γ.Γ. κ. Θεόδωρος Ε. Παντούλας που επεσήμανε ότι στην χώρα δεν υπάρχει αντιπολίτευση αλλά ένας προσανατολισμός, που υπηρετείται με φραστικές μόνο διαφοροποιήσεις και άτολμη διαχείριση. Τόνισε παράλληλα την ανάγκη να μην παραιτηθούν οι πολίτες από την πραγματική πολιτική, που παραμένει η μόνη δυνατότητα που έχουν για να ορίσουν οι ίδιοι τις ζωές τους.

Από την Πανελλήνια Πατριωτική Ένωση τοποθετήθηκε ο Πρόεδρός της κ. Πρόδρομος Εμφιετζόγλου, που παρουσίασε τις πολιτικές προτεραιότητες της Ένωσης  και απάντησε σε πολλές ερωτήσεις των παρισταμένων, ζητώντας την στήριξη των πολιτών για να καταστεί η Ένωση ανάχωμα σε επιλογές που προσβάλλουν ανεπανόρθωτα την ακεραιότητα της χώρας. Έκανε εκτενείς αναφορές στον ενεργειακό παροπλισμό, στον άμεσο κίνδυνο να έχουμε νέες «Πρέσπες» στο Αιγαίο, στο Δημογραφικό αλλά και στον εποικισμό της χώρας με παράνομους μετανάστες.

Προγραμματίζονται οι επόμενες εκδηλώσεις, ενώ παράλληλα συνεχίζονται οι περιοδείες κλιμακίων σε όλη την επικράτεια.

 

φωτογραφία: Χρήστος Παπαδόπουλος

Scroll to Top