Στην αναμπουμπούλα χαίρονται οι λύκοι

Η Κυβέρνηση σωστά ανακοίνωσε πλέγμα παρεμβάσεων για τη στήριξη της οικονομίας, λόγω των επιπτώσεων από την τρέχουσα κρίση, παρεμβάσεις που εστιάζουν στις επιχειρήσεις, οι οποίες πλήττονται από τον περιορισμό της κυκλοφορίας και την διακοπή λειτουργίας ή την υπολειτουργία τους.

Η κρίση, πράγματι, δημιουργεί ευκαιρίες. Για την τραπεζική μαφία ιδίως, που προτείνει στους δανειολήπτες ληστρικές ρυθμίσεις. Διαχρονική η ιστορία με τον λύκο που στην αναμπουμπούλα χαίρεται.

Η χώρα, (για την παραγωγική ανασυγκρότηση της οποίας τίποτε δεν έγινε μέχρι σήμερα), στηρίζεται εν πολλοίς στους αυτοαπασχολούμενους και ελεύθερους επαγγελματίες, που βλέπουν τα λιγοστά έσοδά τους να μην επαρκούν ούτε για τις ανελαστικές επαγγελματικές υποχρεώσεις τους αλλά ούτε και για να στηρίξουν τις οικογένειές τους και τους εργαζόμενούς τους με τα απολύτως στοιχειώδη…

Χρειάζεται από μέρους της Κυβέρνησης γενναιότητα και γενναιοδωρία για να μην αποτελειώσουμε μόνοι μας όσα ξεκίνησαν τα Μνημόνια.

Κι από μέρους μας ένα ειλικρινές ευχαριστώ σε όσους εργάζονται για να μην καταρρεύσει ούτε η κοινωνία ούτε τα σύνορά της.

Scroll to Top