Περιοδεία κλιμακίου της Δημοκρατικής Αναγέννησης στην Πελοπόννησο

Κλιμάκιο της Δημοκρατικής Αναγέννησης, με επικεφαλής τον Γενικό Γραμματέα κ. Θεόδωρο Παντούλας, εν όψει του Συνεδρίου της, περιόδευσε το Σαββατοκύριακο στην Πελοπόννησο επισκεπτόμενο τις πόλεις Κόρινθο, Τρίπολη, Σπάρτη και Καλαμάτα ανταλλάσσοντας σκέψεις με μέλη και φίλους.

Επιπλέον συνόδευσε στις συνεντεύξεις Τύπου τον κ. Πρόδρομο Εμφιετζόγλου, πρόεδρο της Πανελλήνιας Πατριωτικής Ένωσης, την οποία και στηρίζει εκλογικά η Δημοκρατική Αναγέννηση, παρουσιάζοντας συνοπτικά τις θέσεις της.
Κοινή διαπίστωση είναι ότι η αποκαρδίωση των πολιτών από την πολιτική λειτουργεί μόνο επ’ ωφελεία του παλαιοκομματισμού κι ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου, όπως και όλες οι ελληνικές περιφέρειες, θα πρέπει να πάψουν να αντιμετωπίζονται σαν παρακολουθήματα του αθηνοκεντρικού κράτους, ανακτώντας τις περιφρονημένες φυσιογνωμίες τους και τις απαξιωμένες παραγωγικές τους δυνατότητες.

1 σκέψη για το “Περιοδεία κλιμακίου της Δημοκρατικής Αναγέννησης στην Πελοπόννησο”

 1. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΑΡΤΑ

  Το πρωτιστο να αποκτήσει ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ
  η Βουλή των Ελλήνων.
  Ολόκληρο το πολιτικό σύστημα δεν εκφράζει πάρα πολλούς Πολίτες.
  Όμως όσοι αντιστεκονται και κυρίως οι “αναγνωρισιμοι ” ας ενώσουν δυνάμεις” πέρα από τις κομματικές τους διαδρομές. Άλλωστε ο Στέλιος Παπαθεμελης και ίσως και η αφεντιά μου Πατριωτικά επέλεξαν το ΠΑΣΟΚ.
  Σκυρτισαντες στα και ιδιαίτερα σήμερα ζητούμενα “Εθνική Ανεξαρτησία ” “Λαϊκή Κυριαρχία “, και “Κοινωνική Δικαιοσύνη “.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll to Top