Νέο Διάγγελμα Μητσοτάκη: Το Κυβερνητικό Αφήγημα Καταρρέει, η Εμμονή στο Βιολογικό Απαρτχάιντ Κλιμακώνεται!

Τη στιγμή που το κυβερνητικό αφήγημα καταρρέει από τις ίδιες τις παραδοχές των μελών της Επιτροπής Εμβολιασμών, ο Κυριάκος Μητσοτάκης με το χθεσινό του διάγγελμα έδειξε, για άλλη μια φορά τη λυσσαλέα εμμονή του στην πολιτική του βιολογικού απαρτχάιντ, της συγκέντρωσης της ελληνικής οικονομίας στα χέρια ολίγων και της καταπάτησης των συνταγματικών δικαιωμάτων των Ελλήνων πολιτών.

Ο καθηγητής Δημόσιας Υγείας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνώμων και της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών Τάκης Παναγιωτόπουλος χαρακτήρισε «τεχνητή προσπάθεια που δεν ανταποκρίνεται στα πράγματα» τα περί «επιδημίας ανεμβολίαστων», που, όμως, «δεν στέκει επιστημονικά» και τόνισε ότι πρέπει να ξεφύγουμε από «εμμονές» και τα μέτρα με «τιμωρητική διάθεση». Η ίδια η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών κ. Μαρία Θεοδωρίδου παραδέχτηκε ότι δεν επαληθεύτηκε η άποψη ότι τα εμβόλια θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε σημαντική μείωση και εξαφάνιση του ιού και να μειωθεί η διασπορά, διαψεύδοντας τις προσδοκίες για «τείχος ανοσίας» μέσω των εμβολίων και μόνο. Και το αποκορύφωμα; Η παραδοχή της ίδιας της αναπληρώτριας Υπουργού Υγείας, Μίνα Γκάγκα, ότι οι εμβολιασμένοι «κολλάνε περισσότερο»!

Και όμως! Ο πρωθυπουργός, στο χθεσινό νέο διχαστικό του διάγγελμα, όχι μόνο δεν έλαβε υπ’ όψιν όλες αυτές τις ξεκάθαρες παραδοχές ότι «στραβά αρμενίζει» αυτός και η κυβέρνησή του, αλλά επανήλθε – και με αυξημένη, μάλιστα, ένταση – στην τακτική του αιφνιδιασμού της κοινωνίας, καθώς δολίως το Μαξίμου είχε διαρρεύσει πως δεν θα υπήρχαν νέα μέτρα ενάντια στους ανεμβολίαστους.

Είναι πλέον ξεκάθαρο πως στόχος του κυρίου Μητσοτάκη είναι η στυγνή επιβολή ενός βιολογικού απαρτχάιντ, με την μετατροπή τομέων στοιχειωδών κοινωνικών – και όχι μόνο – δραστηριοτήτων όπως το λιανεμπόριο, η εστίαση και οι συναλλαγές με το Δημόσιο και τις τράπεζες, αλλά και ο εκκλησιασμός, σε «βασίλειο του Όργουελ». Θύμα της εμμονικής αυτής εκστρατείας είναι η μικρομεσαία επιχειρηματικότητα, που, με υγειονομικές προφάσεις, επιδιώκεται στρατηγικά να σαρωθεί, σύμφωνα με τις επιταγές της Έκθεσης Πισσαρίδη. Και ακόμη περισσότερο, βασικός στόχος είναι να μετατραπεί η ελληνική κοινωνία από μία κοινότητα προσώπων που αναπτύσσουν ελεύθερα την προσωπικότητα και την όποια δραστηριότητά τους σε ένα αγελαίο άθροισμα φοβισμένων δούλων υπό το βιομετρικό έλεγχο του κράτους, το οποίο, μάλιστα, αποκτά όλο και πιο ολιγαρχικό χαρακτήρα.

Scroll to Top