«Πιστοποιητικό Εμβολιασμού»: Όχι στο «Βιολογικό Απαρτχάιντ» του Μητσοτάκη

Σχολιάζοντας την επιστολή Μητσοτάκη για θεσμοθέτηση ενός «πιστοποιητικού εμβολιασμού», το Γραφείο Τύπου της Δημοκρατικής Αναγέννησης εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Με πρόταση «βιολογικού απαρτχάιντ» ισοδυναμεί η χθεσινή επιστολή Μητσοτάκη για θεσμοθέτηση σε πανευρωπαϊκό επίπεδο ενός «πιστοποιητικού εμβολιασμού». Ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν κρύβει καν τη σπουδή του να αποτελέσει την «πρωτοπορία» της Παγκοσμιοποίησης και του Great Reset εκβιάζοντας τους πολίτες να εμβολιαστούν, υπό το βάρος, μάλιστα, των δημοσκοπήσεων που δείχνουν ότι τα 2/3 των πολιτών έχουν αμφιβολίες ή είναι αρνητικοί απέναντι στον εμβολιασμό.

Αυτή η τακτική του «καρότου», που θα συνοδεύεται από «μαστίγιο» για όσους δεν προχωρήσουν στον εμβολιασμό τους, αποτελεί την υλοποίηση αυτού που είχε εξαγγείλει ο Μητσοτάκης ως «εξαναγκασμό της κοινωνίας από την αγορά». Όλοι θυμόμαστε ότι ο πρωθυπουργός είχε δεσμευτεί ότι δεν θα προχωρούσε σε υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού (παρ’ ό, τι η κυβέρνηση του έχει νομοθετήσει σχετικά) αλλά ότι θα προέκυπτε αυτός ο εξαναγκασμός από τις απαιτήσεις της αγοράς (μεταφορές, εστίαση κλπ).

Στην πράξη, όμως, αποτελεί μία δόλια μεθόδευση πρόκλησης του πιο ανατριχιαστικού κοινωνικού εμφυλίου με επίκεντρο τα ίδια τα σώματα των πολιτών και πρώτο θύμα την καταπάτηση των πιο θεμελιωδών συνταγματικών ελευθεριών τους».

Scroll to Top