Ο Θεόδωρος Ε. Παντούλας υποψήφιος στην Α΄ Θεσσαλονίκης

Ο προεδρεύων της Δημοκρατικής Αναγέννησης Θεόδωρος Ε. Παντούλας είναι υποψήφιος στην Α’ εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης με το ψηφοδέλτιο της Πολιτικής Πρωτοβουλίας.

Σε σχετική δήλωσή ο κ. Παντούλας αναφέρει:

«Το κράτος-πρωτεύουσα μου δημιουργεί αποστροφή, κι ας μεγάλωσα σε αυτό. Υπό κανονικές συνθήκες θα πολιτευόμουν στην Ήπειρο, στην πιο φτωχή, φαινομενικά, ευρωπαϊκή περιφέρεια. Ή στην Εύβοια που ζει η οικογένειά μου και βγάζω το ψωμί μου.

Σ’ ετούτες τις εκλογές όμως θα πολιτευτώ στην Α΄ Θεσσαλονίκης για δυο πολύ σοβαρούς για εμένα λόγους. Είναι η εκλογική περιφέρεια του Στέλιου Παπαθεμελή και η πρωτεύουσα της Μακεδονία μας, για την οποία γνωστοί και λιγότερο γνωστοί συμπατριώτες μου έδωσαν πολλά περισσότερα από μια σύντομη προεκλογική παρουσία…

Οι φίλοι της Θεσσαλονίκης ελπίζω να με καλοδεχθούν».

Μετά από μια περίοδο γόνιμης συνεργασίας και την όσμωση που επετεύχθη, εξ αιτίας της κοινής αγωνίας για την κατάσταση στην Πατρίδα μας, η Δημοκρατική Αναγέννηση, η Χριστιανική Δημοκρατία και η Ομάδα Πολιτικής Πρωτοβουλίας αποφάσισαν να συμπορευθούν και να παρέμβουν στην κεντρική πολιτική σκηνή ως Πολιτική Πρωτοβουλία.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Ο Θεόδωρος Παντούλας γεννήθηκε το 1968. Σπούδασε σκηνοθεσία, ιστορία της ευρωπαϊκής ανατολής και νεοελληνική λογοτεχνία. Εργάστηκε κατά διαστήματα ως καθηγητής. Συνεργάζεται επαγγελματικά με εφημερίδες, περιοδικά κι εκδοτικούς οίκους. Διεύθυνε τα περιοδικά «manifesto» και «Πολιτική Ενημέρωση». Τα τελευταία χρόνια εκδίδει την επιθεώρηση πολιτισμού «φρέαρ» (τιμητική διάκριση Υπ. Πολιτισμού για τη συμβολή του στην προβολή και διάδοση της ελληνικής λογοτεχνίας). Εργάζεται ως εκδότης. Είναι έγγαμος και πατέρας δυο τέκνων.

Υπήρξε για χρόνια συνεργάτης του Στέλιου Παπαθεμελή, και προεδρεύει της Δημοκρατικής Αναγέννησης από το 2021.

Scroll to Top