Ο Γιάννης Παναγιωτακόπουλος υποψήφιος στη Φθιώτιδα

Γεννήθηκα το 1978 στην Αθήνα.

Μεγάλωσα στά Βριλήσσια και στη Ραφήνα, όταν ακόμα ήταν χωριά.

Είχα την ευλογία να προλάβω τις γειτονιές, το κρυφτό, τα φυσοκάλαμα, τα ξὐλινα σπαθιά και τα καπάκια από τους ντενεκέδες που γινόντουσαν ασπίδες.

Ενεπλάκην από μικρός στα μαθητικά κινήματα. Διετέλεσα επικεφαλής της Συντονιστικής Επιτροπής Μαθητικού Αγώνα Αττικής το ΄94-΄95, κι έκτοτε συμμετείχα σε πολλές νεολαιίστικες οργανώσεις. Εξέδιδα το μαθητικό περιοδικό Εμπρός και το φοιτητικό περιοδικό Απόρθητη Τροία.

Σπούδασα δημοσιογραφία και βυζαντινή μουσική. Γνώρισα από μέσα την σαπίλα της κοινοβουλευτικής ολιγαρχίας ως πρόεδρος της νεολαίας του ΛΑΟΣ την περίοδο 2007 – 2012. Έκτοτε αηδιασμένος αποφάσισα να μην ξανασχοληθώ με κόμματα.

Υπήρξα ραδιοφωνικός παραγωγός της εκπομπής “Αδελφοί Λούμπεν” στην πρωινή ζώνη του Altantis fm 105,2 για 8 χρόνια. Ἐνεργός μουσικός σε μουσικά καφενεία και σκηνές ἀπό το 1997. Υπάλληλος σε βιβλιοπωλεία και ενημερωτικές ἱστοσελίδες.

 Στην Δημοκρατική Ἀναγέννηση και στην Πολιτική Πρωτοβουλία συμμετέχω λόγω τῶν ἀνθρώπων της κι επειδή προβάλει ως βασικό της πρόταγμα την ἀποκατάσταση της Άμεσης Δημοκρατίας. Πιστεύω ότι ο δρόμος του λαού για την απελευθέρωσή του, δεν διέρχεται μέσα από κόμματα και παρατάξεις, αλλά μέσα από την διεκδίκηση του δικαιώματος του να αποφασίζει άμεσα για την ζωή και το μέλλον του. Δεν πιστεύω στην αντιπροσώπευση, κι ως εκ τούτου ντρέπομαι να παραμυθιάσω οποιονδήποτε ψηφοφόρο, λέγοντάς του ότι μπορώ να τον εκπροσωπήσω.

Scroll to Top