«Μέγας χορηγός» της κυβέρνησης ο ΣΥΡΙΖΑ

Με αφορμή τον αποπροσανατολισμό της συζήτησης για το νομοσχέδιο για τα ΑΕΙ λόγω της δήλωσης Βερναρδάκη κατά Κεραμέως, το γραφείο τύπου της Δημοκρατικής Αναγέννησης εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Σε μια συγκυρία όπου στην Ολομέλεια του Κοινοβουλίου συζητείται το νέο Νομοσχέδιο για τα ΑΕΙ, η πολιτική αντιπαράθεση αποπροσανατολίστηκε πλήρως με ευθύνη του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Βερναρδάκη ο οποίος εξαπέλυσε μια αήθη επίθεση προς το πρόσωπο της υπουργού Παιδείας κας Κεραμέως, παρομοιάζοντάς την με την γνωστή υπόδικο Πισπιρίγκου.

Αντί να συζητάμε για την ουσία του νομοσχεδίου για τα ΑΕΙ, επί του οποίου έχει ασκηθεί σκληρή κριτική από πολλές πλευρές, πανεπιστημιακούς αλλά ακόμα και τμήματα της φοιτητικής παράταξης της Νέας Δημοκρατίας, παρακολουθούμε μια ατέρμονη κοκκορομαχία μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.

Για άλλη μια φορά η στρατηγική της αξιωματικής αντιπολίτευσης να χρησιμοποιεί υψηλούς τόνους για να «πολώνει» το πολιτικό κλίμα γυρνάει μπούμεραγκ στον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος αναδεικνύεται σε «μέγα χορηγό» της κυβέρνησης, επιτρέποντάς της να βγει από τη θέση του απολογούμενου».

Scroll to Top