Κόντρα στον απροκάλυπτο υβριδικό πόλεμο από Τουρκία

του Στέλιου Παπαθεμελή*

Οι ισλαμοφασίστες που ελέγχουν την παρούσα τουρκική εξουσία έχουν βάλει στο στόχαστρό τους την Ελλάδα. Αξιώνουν αποστρατικοποίηση των νησιών του Αιγαίου, ωραιοποιούν την τουρκοκρατία, βλέπουν «συνωστισμό» στην παραλία της Σμύρνης το 1922. Όπως μας «προειδοποιεί» ο σύμβουλος του Ερντογάν, Χακί Καζίν, «ούτε οι ΗΠΑ ούτε άλλη χώρα μπορεί να σώσει την Ελλάδα από την οργή της Τουρκίας» (4/3/21). Τι λέει ο άνθρωπος!

Δυστυχώς στην Ελλάδα τούτον τον καιρό δραστηριοποιείται πλήθος εθνομηδενιστών που προκαλούν μεγάλη ζημιά στο έθνος.

Τα δελτία ειδήσεων ασχολούνται και προβάλλουν το έγκλημα. Κάποιος πάλι έχει καημό να πειστούμε ότι είναι πολύ ωφέλιμη η ‘ένταξη μας στην τουρκική σφαίρα επιρροής!..

Ωστόσο η κήρυξη απροκάλυπτου υβριδικού πολέμου από τους τούρκους ισλαμιστές με την θρασύτατη απόπειρα κλοπής ελληνικού εθνικού πλούτου με το «Τουρκο-λυβικό μνημόνιο» (Νοέμβριος 2019), την απόπειρα εισβολής άτακτων βασιβουζούκων στον Έβρο (Φεβρουάριος 2020), την απόπειρα αποστολής κύματος «μεταναστών» σε ελληνικά νησιά του Αιγαίου συνοδεία τουρκικών ακταιωρών (καλοκαίρι 2020) και τις βόλτες του Oruc Reis εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας (Οκτώβριος 2020), σε συνδυασμό με το καθημερινό λεκτικό bullying των Τούρκων κυβερνητικών αξιωματούχων, οδήγησε στην διακοπή, ολοκλήρωσης ή ματαίωση παλαιών και νέων τηλεοπτικών σειρών τουρκικής προπαγάνδας από όλους τους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς εθνικής εμβέλειας. Όλους, εκτός από έναν, γνωστόν και μη εξαιρετέον (Star).

Η σταδιακή όμως ευαισθητοποίηση των διαφημιζομένων και η ολοένα και ισχυρότερη απαίτηση εξαίρεσης διαφημιστικών μηνυμάτων πολλών εταιριών από την μετάδοση τους κατά την διάρκεια της μειωμένης τηλεθέασης τηλεοπτικής σειράς τουρκικής προπαγάνδας, οδήγησε τον μήνα Μάρτιο του 2021 στην μείωση των διαφημιστικών μηνυμάτων που μεταδόθηκαν σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα (Φεβρουάριος 2021) κατά 32,7%.

Η Ελλάδα Δέχεται καθημερινά αφόρητες προκλήσεις από νέο-οθωμανούς φασίστες οι οποίοι πάσχουν από την τρέλα του μεγαλείου και της «υπαγορεύουν» διαρκώς όρους που ονειρεύονται: Να αποστρατικοποιήσει τα ελληνικά νησιά του Αιγαίου ώστε να καταστεί εύκολη λεία της καραδοκούσας στα Μικρασιατικά παράλια τουρκικής «Στρατιάς του Αιγαίου», να διαγράψει πλήρως το ισχύον Διεθνές Δίκαιο και να «συζητήσει» μαζί τους τον τρόπο που θα τους χαρίσει τον εθνικό της πλούτο και την εθνική της κυριαρχία, να σταματήσει αμέσως τους εξοπλισμούς, να προσέχει τον τρόπο που απευθύνεται στην Τουρκία μη τυχόν και παρεξηγηθεί, να ζητάει άδεια πριν οποιαδήποτε εργασία αφορά το υποθαλάσσιο ηλεκτρικό καλώδιο Ισραήλ-Κύπρου-Ελλάδος, να σταματήσει την δημιουργία συμμαχιών με διάφορες χώρες γιατί «Ούτε οι

ΗΠΑ ούτε άλλα κράτη μπορούν να σώσουν την Ελλάδα από την οργή της Τουρκίας» όπως «κανοναρχεί» ο σύμβουλος του Ρ.Τ. Ερντογάν Χακί Καζίν (για φαντάσου!).

Tο Ιnternational Hellenic Association – I.H.A. (https:/professors-phds.com/), είναι ένας μη κερδοσκοπικός, μη κυβερνητικός, μη κομματικός οργανισμός με έδρα το Delaware των Ηνωμένων Πολιτειών, 4.000 περίπου μέλη Ακαδημαϊκού επιπέδου σε ολόκληρο τον κόσμο και με καταστατικό σκοπό την εθελοντική υποστήριξη της Ελλάδας και του Ελληνισμού.

Το Ι.Η.Α. απευθύνει για πολλοστή φορά έκκληση προς τις εταιρίες που παρέχουν διαφημιστική υποστήριξη στις τηλεοπτικές σειρές τουρκικής προπαγάνδας, να δώσουν οδηγίες στις διαφημιστικές τους εταιρίες ώστε να εξαιρούν από την προβολή των διαφημιστικών τους μηνυμάτων την τουρκική σειρά.

Όταν έχουμε απέναντι μας μια χώρα με διακηρυγμένο στόχο την ανασύσταση οθωμανικής αυτοκρατορίας μέσα στον 21ο αιώνα, με συνεχείς απειλές, εκβιασμούς και υβριδικό πόλεμο πολλών μορφών, είναι εντελώς απαράδεκτο να πληρώνουμε από την τσέπη μας σαχλές τηλεοπτικές σειρές τουρκικής προπαγάνδας σαν να μην συμβαίνει απολύτως τίποτα!

* Πρόεδρος Δημοκρατικής Αναγέννησης

E-mail: stpapathemelis@gmail.com

Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Δημοκρατία» 17.04.2021

Scroll to Top